2017. december 27., szerda

Szösz 1.

Annyira jellemző rám, hogy otthon akaratlanul, állandó jelleggel ontom a cinikus megjegyzéseket - amiket a karácsony tovább fokozott -, de amikor elkaptam a híradó legjobb pillanatát, azaz a nyíregyházi jaguárbébik hihetetlenül édes látványát, borzasztó hangon végiggügyögtem azt a tíz percet.
A pasim szerint a feketének "gonosz feje" van - meg se érdemelte azt a két tálcányi mákos-szilvalekváros linzert, ami elvitte a fél délutánomat -, amiért ezt mondta erre az édes kis csöppségre.
Fogacskáik még nem nagyon vannak, de karmolni, azt aztán tudnak, ahogy az egyik gondozó kezén cafatokban lógó gumikesztyű is jelezte.

Forrás
Ma nyilatkozta a rádióban egy állatmenhely munkatársa [vagy valaki ilyesmi], hogy naponta 20-25 állatkínzás történik - és ebbe nem tartozik bele a helytelen állattartás, csak azok az esetek, amikor szánt szándékkal fájdalmat okoznak egy állatnak.

4 megjegyzés:

  1. *Én* azt mondtam rá, hogy "éééédesem" meg hogy "milyen cukiiii", akkor nekem jár a mákos-szilvalekváros linzer? Csak mert nagyon jól hangzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy vödörnyi! Majd viszek neked a jövő évi Könyvfesztre, csak juttasd eszembe.
      Amúgy állati finom, egész szemes mák van benne, olyan igazi, omlós teasüti, nyammm. Ha rákeresel a NoSaltyn, kiadja a kereső.

      Törlés
    2. *makes grabby hands* kééééérem

      Törlés