2018. január 26., péntek

Már megvan az év kommentje

"Fantasztikus ez az értékelés! Sokadszorra olvasom, és most először szembesültem vele, hogy ezt nem férfi írta! :))) Nem mintha nem lenne mindegy, de így valahogy még fantasztikusabb."

Valamiért nem tudom bóknak venni - ha meg provokáció, nincs értelme. És nem azért teszem ki, mert vért akarok látni [irónia bekapcs.], hanem azért, mert sokan nem veszik észre, hogy ez sértő.




4 megjegyzés:

  1. Nem mintha nem lenne mindegy...
    Akkor mér szólalsz meg? Ez pont olyan mint nagyanyám meg a "nem mintha bele akarnék szólni..."
    Pfff.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már mindenféle elméletet gyártottunk néhány lánnyal a Molyon.:D

      Törlés
  2. A helyzet az, ha háborgunk, ha nem, még mindig egy sereg dolog ott tart, mint Az asszonyok életében volt. :) Nem is sértő, azért nem veszik észre, mert a világ jelentős részénél természetes lekezelni a nőket, és sok nő ebben épp ugyanilyen bűnös, mert ezt tanulta otthon, és ezt is adja tovább. Tarts ki, nem téged minősít, hanem őt. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok, de ha háborgunk, van esély a változásra (legalábbis megadjuk neki), ha nem szólunk, biztosabb, hogy nem változik semmi. Nem vagyok a feminizmus élharcosa és nem használom ezt a problémát konfliktusforrásnak, de ha közvetlenül szembesülök vele én (vagy a környezetemben valaki), akkor szólok.
      Sajnos nemtől függetlenül mindenkinek ki kell állnia magáért, az igazáért, előbb-utóbb meg kell ezt tanulni.

      Törlés