2016. április 22., péntek

Mit veszünk a Könyvfesztiválon?

Természetesen könyvet, és jó sokat. Korábban már említettem, miket szeretnék beszerezni, ez a lista inkább magamnak szól.

David Gemmell: Az Ezüst Íj Ura - annyira betrójáztam, hogy meg se állok, amíg nem olvasom el az egészet - a harmadik kötetnél járok -, és, ha már megvan a második és a harmadik rész, legyen teljes a gyűjtemény.







Shriver: Nagytestvér - Shriver mindig, bármilyen formában jöhet.









Naomi Novik: Rengeteg - nagyon be vagyok sózva, remélem, az elvárásaim és a történet legalább részben találkoznak.








Emily St. John Mandel: Tizenegyes állomás - van bennem némi tartózkodás, de Hanna rajongása és a dicsérő értékelések nagyjából meggyőztek, hogy ez nekem kell.







Eleanor Catton: Fényességek - azóta várom, amióta kiderült, hogy az Európa adja ki magyarul. Ill. előtte is ácsingóztam rá, de egy ezeroldalas monstrumnak nem mernék angolul nekiállni.:)







China Miéville: Vastanács - Galaktika ide vagy oda, örülök, hogy jön új Miéville. A kiadás színvonalával kapcsolatban nem kevés rossz előérzetem van, de vagy én, vagy a kedves fogja beszerezni - inkább ő, mert a Perdido és az Armada is az övé.







Helen McDonald: H, mint héja - gyászfeldolgozás és egy állat, Mabel. Nem szeretem a ragadozó madarakat, de a téma érdekel, és a Park adja ki, ami az egyik kedvenc kiadómmá vált az utóbbi időben.







Adam-Troy Castro: A holtak küldöttei - ezt még megtanácskozom magammal, mert hiába hangzik érdekesen, az értékelések alapján nem vagyok meggyőzve, hogy kell belőle egy saját példány.







Jé, ennyi? Nem is sok.:) Persze a helyszínen bármi megtörténhet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése