2016. január 5., kedd

Kisgömböc

Az időjárás nem packázik, úgyhogy alaposan fel kell öltözni, a tegnapi megfagyás után ezt beláttam.

Két zokni (a második frottír). hosszú szárú, bélelt csizma, szőrös talpbetét (holmi bakancs már nem jöhet szóba). Extra vastag cicanaci (sokkal jobb, mint a farmer). Atléta, két pulóver, kötött sál, orrig érő. És a legjobb, a dupla kesztyű. Remélem, két sapkára nem lesz szükségem.:D


5 megjegyzés:

  1. Épp tegnap kérdeztem a pasit, hogy neki van-e gyerekkorában olyan emléke, hogy fázik. Mert nekem rohadtul nincs :D Most viszont már cicanaci+farmerben nyomulok, a többi testrészemen meg véd a zsír.

    VálaszTörlés
  2. Nekem tegnap már csak egy korcsolya hiányzott a lábamról, bár amúgy nem tudok korizni, de a munkahelyem előtti placc kiválóan alkalmas volt rá, csókoltatom azokat akik fényes díszkővel rakják ki az utcákat. Amúgy ennek a jól kipárnázottságnak ruhákkal az az előnye, ha véletlenül dobsz egy hátast, felfogja a sok cucc (khm, tapasztalatból mondom :D)

    VálaszTörlés
  3. Ehemmm, én úgy de úgy örültem hogy végre igazi tél van :D :D :D
    Bár a fél napot végigparáztam a hóesésben is kitartóan biciklivel közlekedő párom miatt, de ezt leszámítva mint egy kisgyerek örvendeztem és toporogtam a hóban :)

    VálaszTörlés
  4. Addig élvezem ezt az időt, amíg nem kezdi berágni magát a végtagjaimba a hideg, ami kb 2-3 perc, utána meg szentségelek, hogy alig kapok levegőt mert lefagy az arcom :D Ma kéne mennem fotózni, mégis téli-havas képeim legyenek, de nincs sok kedvem :D

    VálaszTörlés
  5. katacita: az ilyen emlékek hamar elhalványulnak.:) Vagy csak öregszünk.:D

    Nikkincs: az új lakás előtti bejáró is ilyen. Tegnap edzés után úgy totyogtam végig rajta, mint egy néni, és így is féltem, hogy elesek.
    :DD

    Ilweran: Erre inkább nem mondok semmit.:P

    Dóri: A tél nagyon fotogén dög.:) Gondolj a művészi munka iránti alázatra, meg az örökkévalóságra, meg ilyesmikre.:D

    VálaszTörlés