2015. szeptember 27., vasárnap

Hmm

Néha elgondolkozom azon, hogy alkalomadtán biciklizésről, edzésről, főzésről, macskákról, és, ami a legrosszabb, körömlakkokról fogok írni, meg általában mindenről, aztán mégsem. Valószínűleg nem csupán tematikus postok lennének, hanem ömlesztettek sajtok. Régen írtam énblogot, néha hiányzik, de ezt már biztosan sokszor mondtam.

Ui.: Ez arról jutott eszembe, hogy kilakkoztam a körmeim a PP Bridgetjével, és annyira én vagyok ez a szín, hogy hihetetlen (hajszínben is ilyet szeretnék, ha nem félnék annyira a festéstől). Továbbá nézegettem néhány manikűrt délután, és újfent megállapítottam, hogy legalább a kezem szép és a körmeim. Fotón kicsit ijesztően véznának tűnnek, de kicsire nem adunk.


9 megjegyzés:

  1. Színeztesd, ha félsz a festéstől :)
    Az én bloghoz meg: van elé hely az interneten ;)

    VálaszTörlés
  2. Írj ;)
    Mindig elhatározom hogy eztán rendszeresen körmöt pingálok. Aztán két kör után megunom és hagyom a fenébe :P plusz felfedeztem hogy a körkefének amivel hajat szárítottam kopik a burkolata és pereg le szóval venni kell újat. Komoly dolgok ezek, kérem szépen :)))

    VálaszTörlés
  3. Írj-írj, én is elkezdtem pár hete :D
    Nagyon szép ez a lakk!! Majd meg szeretném én is 'lepni' magam egy ilyen márkájúval.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is írj nyugodtan, miért ne? Ez a Te sarkod amúgy is :) Ha ide, ide, ha más platformon akkor meg oda.
    Szerintem PuPilla javaslata tök jó, a színezés úgyis kikopik, de legalább megtudnád, hogy jól állna-e. Szóval hajrá! :)
    És éljenek a lakkok! :D

    VálaszTörlés
  5. ÍRJ!
    És Bridget nekem is megvan, imádom, az egyik legkedvencebb lakkom, pedig van egy pár :)
    Nálam a körömlakkok és a könyvek kéz a kézben járnak egyébként, esténként miután kilakkoztam a körmöm, hasra fekszem a kanapén egy könyvvel, és próbálok koncentrálni, hogy a lakk ne vonja el a figyelmem a történetről. Nem mindig sikerül. Ilyen a Bridget is :)

    VálaszTörlés
  6. Pilla: abszolút nem vagyok otthon a témában, ráadásul utálok a hajammal szarakodni, évente kb. kétszer megyek fodrászhoz.:) Szóval ez ilyen eljátszadozós kép, nem valós vágy.

    Dóri: igen, láttam.:) Külön blogot nem nyitnék, mert arra nincs energiám és nem írnék annyit, jóval kevesebbet fecsegek, mint régen.
    Nagyon jó a PP, meg az A-England, és az olcsóbb is.:)

    Nikkincs: ez a kikopás a fejemben kb. egyenlő a lenövéssel, ami elég csúnya tud lenni, és nem olyan egyszerű megszabadulni tőle, mint a körömlakktól.

    Millabell: szerintem ez a világ legszebb piros lakkja. Korábban ezt mondtam a Rubyra, de a Bridget az igazi!:)
    Ilyet én is szoktam, LED-lámpánál olyan szépen csillognak, a pasim fogja a fejét, hogy forgatom a kezem a fényben.:D

    VálaszTörlés
  7. Tudod, hogy én a körömlakkokról is szívesen olvasnék tőled. :)))

    VálaszTörlés
  8. Pont azért jobb a színező, az majd csak kikopik, a jófélék elég sokáig szépek, és nem kell foglalkozni a lenövéssel. :) Persze ez csak egy ötlet ;)

    VálaszTörlés
  9. Nita: azért nem kell olyan nagy duhajkodást elképzelni, és mivel tűűéles, trendi fotókat nem készítek, már nem is lenne olyan érdekes.:P

    Pilla: oké, csak nehezen tudom elképzelni, hogy szépen kopik ki, és nem hat igénytelenül. De, mint említettem, nem vagyok otthon a témában.:)

    VálaszTörlés