2012. június 15., péntek

Tragédia

50 %-os haszon ide vagy oda, a Libriben már nem adnak szatyrot.

(Ebből az a következtetés vonható le, hogy én ott valamit vásároltam, igen, Moningot muszáj volt beszereznem, és el kell dugnom egy sötét sarokba, nehogy azonnal rávessem magam.)

Ma felhajtottam a könyvtárban egy Emily Dickinson-kötetet - két könyvtáros segítségével, szinte röhej, hogy hány rejtőzködő könyvet szúrok ki magamnak -, vettem egy rakás gyümölcsöt és ellenállhatatlan vágy tört rám, hogy beszerezzek egy pár sárga balerinacipőt, pedig sose vonzott ez a szín, és ribizlis pitét akarok sütni.
Szandálom pedig még mindig nincs, egy csomó időm pocsékba ment, ráadásul fel is bosszantottak, az egyik puccosabb boltban (mert kínomban már oda is bementem) felpróbáltam egy aranyszín topánt, aztán felfedeztem, hogy öt strasszkő hiányzik a pántjából, és a nőnek volt képe megjegyezni, aha, még épen se vettem volna meg 15 ezer forintért, nemhogy így, ez nem a szépséghibás Szandi, helló.

A délutáni zápor esőcseppekkel hintette tele az ablakot, a vihar után előbukkanó nap úgy ragyogtatta meg őket, mintha kristályszemcsék lennének, gyönyörű volt.

Holnap már lesz rendes könyves post, ég a fejem, de eddig mással kellett foglalkoznom.


4 megjegyzés:

  1. Óóó, Emily Dickinson -kötet szuuper :-)Remélem, te is imádni fogod :-)

    VálaszTörlés
  2. Heloise: én is:) Ha neked tetszett, valószínűleg nekem is fog:)

    VálaszTörlés
  3. Mit küzdöttem én is egy rendes szandálért... de lett belőle kettő, ami úgy volt, hogy nem találok, nem találok, na jó, ez elmegy, kissé drága ugyan, de megveszem, erre utána egy órával megtaláltam a szinte tökéletest, persze olcsóbban is és szebb színben bahh. :)

    Olvass Moningot!!! :))

    VálaszTörlés
  4. PuPilla: bah, bár nekem is sikerülne:) Még két bolt jutott eszembe, már nem érdekel, ha kicsit drágább (pedig sajnálok sok pénzt kiadni ilyesmire), csak legyen már.

    Neeem, előbb a recikkel akarok haladni:P

    VálaszTörlés