2012. június 1., péntek

Májusi zárás

Ez a hónap sem telt el rosszalkodás nélkül, ráadásul még vásároltam is, A második nemért pedig a büntikönyv kitüntető figyelmességében részesültem, de, ha nem bánjátok, a Fantomas a vámpírok ellen című opuszról nem fogok bejegyzést komponálni.
Vicomte-ot pedig nagyon szépen megkérjük, hogy ne röhögjön ilyen illetlen módon a pofánkba, köszönjük:P


Kate Chopin: Ébredés Virginia Woolf: A pille halála Libba Bray: Az az édes, távoli harang Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája
Simone de Beauvoir: A második nem François Laroque: Shakespeare, ahogy tetszik George Mann: Mechanikus London Benedek Szabolcs: A vérgróf
Virginia Woolf: Saját szoba Jo Nesbø: Vörösbegy

Ismét eklektikus hónapot zártam, de hé, ez nem is olyan sok!:)
Az Ébredést már nagyon szerettem volna megkaparintani, szilvamaggal cseréltem egy Köddé váltakért. A pille halála egy kaphatatlan Ginny néni, és ez a két tényező önmagában elegendő volt a bűnbeesésemhez, sőt, valahogy mindkét példány befutott hozzám, így egy molyt hozzásegítettem vágya tárgyához. A Gemma-trilógia harmadik része szintén csere, a Vámpírok múzsája reci, már csak egy kicsit félek tőle:) A második nem szintén nem egy minden bokorban előforduló kötet, miatta kaptam a Fantomast, ugyanis pechemre ez a kis dög és a kedves is jelen volt a vásárlásnál. A Shakespeare, ahogy tetszik története kész röhej: két éve jegyeztem elő az antikvarium.hu-n, azóta el is felejtettem, és néhány hete csak úgy meredeztem a székben, hogy milyen beérkezett könyvről kaptam értesítést, úgy megkattantam, hogy öntudatlanul könyvet rendeltem?! És az átvevőhely a Biharban van, minden antikváriumok legjobbikában, és ha már ott voltam, muszáj volt körülnéznem, olyan régen tehettem meg ezt, hüpp.
A Mechanikus London reci, és már el is olvastam, A vérgróf csere volt, akárcsak a Vörösbegy (most már nem a vásárlás fog sírba vinni, hanem a cserék), a Saját szoba potom 410 Ft volt, és van debreceni átvevőhely, ahol egy aranyos bácsi van, úgyhogy örülök. Ja, és kitűnő állapotban van a kötet.



2 megjegyzés:

  1. Sorry, de nem tudok illendő visszafogottsággal röhögni. ;)

    VálaszTörlés
  2. Tudom, de te meg azt tudod, hogy a remény hal meg utoljára:P

    VálaszTörlés