2012. március 23., péntek

Az a helyzet,

hogy már meg begyulladt a szemem és kezd fájni a torkom, ráadásul Ammaniti új regénye is bekerült az akcióba, ezért extra morcos vagyok.

2 megjegyzés:

  1. én is morcos vagyok. 6-kor ébredtem, mert miért ne, nem tudtam vissza aludni. Levittem a jelenlegi kutát sétálni (aki alig hajlandó sétálni), mosogattam, de még ki kell takarítanom a konyhát, a mosdót és a táplálékot is elő kéne készíteni, mert jönnek barátok látogatóba (ez a jó rész az egészben). Na, és még boltba is kéne menni, mert hiányzik ez-az, de a kuta nyüszíteni fog, mert szobatárs durmol, így nem látja a lelkem, hogy igenis van vele valaki.
    Tudom, hogy ebből egy betü sem érdekel, de legalább kipanszkodtam magam :))
    Sok teát neked, szemre sajnos nem tudom mit kéne, te biztosan okosabb vagy. Fene vigye, vedd meg a könyvet, ha nem csillagászati az ára, aztán böjtölsz máson.
    Elnézést a hosszú hablatyért :)

    VálaszTörlés
  2. Az nagyon rossz -.- Én 300-tól szoktam visszafelé számolni, száz környékén általában sikerül visszaaludni:D
    Hogyhogy, lusta, vagy nem szereti a pórázt?:)
    Jaaj, ne mondj már ilyet, nem lehet mindig könyvekről beszélgetni:) A postomnak marhára nem volt köze a könyvekhez, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, téged kivéve senkit nem érdekel a rinyálásom:D Úgyh nyugodtan panaszkodd ki magad:)
    Hát szemcsepp meg kenőcs, utóbbitól totál vaksi leszek és cseszik lohadni ez a vacak, grr.
    Azért imádom ezt az akciót, mert 40%-os, és a majdnem fél árat vétek kihagyni, és ez az egy kiadó, aminél extra bűnnek tartom az ellenállást:)
    Nyugi máááár:))

    VálaszTörlés